Blueintegrator – den smarta integrationsmotorn

Om du jobbar med IT inom ditt företag så vet du nog hur rörigt det kan vara när man ska integrera alla sina system med varandra. För att få systemet att fungera som ett enda system behöver varje system vara ihopkopplat med alla de andra. Har du många IT-system blir det lätt en enda härva där det är svårt att hålla koll. Och när du ska lägga till eller ta bort ett system så måste du göra ändringar i alla system.

Istället för en sådan här direktintegration kan du använda dig av en integrationsmotor. Denna sitter som spindeln i nätet och sköter all kommunikation med de andra systemen. Behöver du ta bort eller lägga till system behöver du bara göra ändringar i integrationsmotorn. Visst låter det smidigt?

Och här kommer blueintegrator.com in i det hela. Blueintegrator är en smart integrationsmotor som är enkel att hantera och som klarar det mesta.

Du kan koppla ihop i stort sett alla delsystem med hjälp av blueintegrator. Att börja använda blueintegrator är enkelt och genom att koppla ihop de system som är nödvändiga i din verksamhet så underlättar detta både det dagliga och det långsiktiga arbetet. Många arbetsmoment kan automatiseras och nya system kan läggas till utan mycket jobb. Samtidigt har du full koll i alla led, från artikelhantering och inköp till order, lager och fakturering.

Kanske låter detta ändå krångligt, men lugn, blueintegrator.com tar hand om det mesta åt dig. Blueintegrator har kunniga konsulter som hjälper dig genom hela processen och du kan ägna dig åt det du är bäst på.