För oss kreativa själar

Driver du företag men har fullt upp med allt kreativt för att faktiskt få verksamheten att fortsätta snurra? Har du inte tid med alla dem där siffrorna som ska in i bokföringen hela tiden och är du rentav kass på att ha ordning och reda? Skäms inte för det. För jag är precis likadan. Jag är hjärnan bakom det som ser snyggt ut, inte det som är rätt räknat.

För när jag bytte stad och flyttade med mig verksamheten insåg jag att jag behövde hitta ny hjälp med deklarationer i Borås där jag befann mig nu. Med andra ord är det KP Revision som är hjärnan bakom mina siffror. Eller egentligen inte själva siffrorna, men att dem helt enkelt står på rätt plats. Enklast är givetvis att man samarbetar med en revisionsbyrå som kan hjälpa dig med både redovisning och hela köret. Men i mitt fall så hjälper dem mig gott och väl med mina deklarationer, resten sköter än så länge min fru. Vi överväger däremot att ta hjälp av KP Revision med både bokslutet och årsredovisningen eftersom det är just det som lägger grunden för deklarationen.

Våga lämna över

Inte nog med att det är fantastiskt hemtrevligt att komma till KP så känns det också tryggt att lämna ifrån sig så pass viktiga uppgifter. Jag har verkligen tillit till dem och kan i lugn och ro andas medan dem gör sitt jobb. Dem erbjuder hjälp som kan röra sig om enstaka år eller mer kontinuerligt men även vid fastighetsförsäljning, aktieförsäljning eller några avdrag. Mitt tips är helt enkelt, om du befinner dig här, att ta hjälp med deklarationer i Borås hos KP Revision för att känna dig lugn och trygg när det väl närmar sig. Tveka inte på att ta kontakt i god tid för att ni tillsammans kan planera hur skattesituationen ser ut.